NEW PEARL CITY

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1786 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij New Pearl City. Meer weten? Ontdek meer

13 jul 2024 om 22:05 Het eten geweldig zoals altijd, bezorging veel te laat, en een jongeman die ik zelf telefonisch moest aansturen… zo slecht!
1 jul 2024 om 20:32 Niet smaakvol. Babi erg tasi, tjap tjoy proefde je alleen het zout, de rest was oon niet om over naar huis te schrijven. Eens maar nooit weer.
30 jun 2024 om 21:10 Het duurde bijna 2 uur voordat het eten er was! Tussendoor een keer gebeld, maar werd haastig te woord gestaan met alleen een 'ja het is druk'. Dat kon een stuk vriendelijker. Het eten was opzich prima. Vooral de daging roedjak was heel erg zout.
25 jun 2024 om 13:20 Echt super lekker! Echt nog heet toen het aankwam en de daging ketjap was echt het lekkerste dat ik in tijden heb gegeten!
22 jun 2024 om 20:32 Tjap coy was wat weinig,maar verder i alles naar wens ,top herhaling waard.
16 jun 2024 om 9:05 Het eten is onwijs lekker ik bestel daar regelmatig en beveel het anderen aan
1 jun 2024 om 19:32 Het was weer heerlijk
15 mei 2024 om 19:04 Top
13 mei 2024 om 15:07 eten normaal prima maar, ik had gebakken garnalen besteld en die waren echt niet lekker, zacht en heel vet. Er is mij beloofd bij de volgende bestelling krijg ik nieuwe, dus dat is top
5 mei 2024 om 12:18 Eten is heerlijk en goed warm. Beleefde bezorger die, ondanks de regen, met een glimlach voor de deur stond.