NEW PEARL CITY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1585 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij New Pearl City. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 21:21 Eten is fantastisch
26 nov 2022 om 20:56 Een foutje gemaakt met de bestelling en dit werd goed & snel hersteld. Bedankt voor de goede service!!
11 nov 2022 om 20:35 Deze gerechten hadden werkelijk niets met de Thaise keuken te maken. Niet slecht maar ook niet Thais.
4 nov 2022 om 19:24 Snel een lekker
29 okt 2022 om 19:41 Lekker eten en ruime porties, wij bestellen hier snel weer
28 okt 2022 om 20:33 Heerlijk eten en snel bezorgd.
24 okt 2022 om 9:34 Smaak was erg lekker alleen erg weinig kip in de gerechten. Er zat veel te veel bamboe in.
23 okt 2022 om 20:46 Twee keer bami ontvangen ipv nasi. Bedrijf gebeld en te horen gekregen dat we nasi kunnen komen halen omdat de bezorgers naar huis zijn. Vind dit geen goede service en bestel volgende keer weer in de stad.
22 okt 2022 om 19:34 Is weer lekker super bedankt piet
10 okt 2022 om 8:27 Was lekker hoor! Maar de keuze in Thaise gerechten is niet heel ruim bij Pearl City, dus volgende keer maken we toch misschien een andere keuze
8 okt 2022 om 21:14 Weer heerlijk gegeten en op tijd bezorgd!!
5 okt 2022 om 2:29 Eten was ontzettend zout, verder geen smaak aan. En we hadden allebei last van onze buik na het eten. Snap niet waar alle goede recensies vandaan komen, maar wij bestellen hier niet meer.